2012. október 3., szerda

19. Ez egy jó ötlet volt... 2. rész

Sziasztok! +18! :) Más hozzáfűzni valóm nincs! Élvezzétek!:D 



-De tuti képes lennél velem…?
-Próbáljátok ki. Ha a smárolás jó, akkor a szex is az lesz. Azt hallottam a nőidtől, hogy nem kellett panaszkodniuk!
-Ez komoly kicsim? –kerekedtek ki a szemeim nagyon durván.
-Aha, rajta! Én el is mehetek ha akarjátok. –fordult meg, hogy elmehessen.
-Nem mész te sehová! –markolta meg Harry a pólóját és visszahúzta. Közben közelebb lépett és erősen magához vont, minek hatására egy halk nyögés hagyta el a számat.
-Jellemezz egy szóval! –suttogta.
-Szexi… -markoltam bele hajába és erősen ajkaira tapadtam. Nem habozott, egyből visszacsókolt és felkapott. Combom alá nyúlva megtartott és elindult velem felfelé az emeletre. Közben megragadtam Zayn felsőjét és húztam magunk után.
-Most? –döbbent meg, én pedig enyhét bólintottam.
Felvitt Harry az emeletre és lefektetett az ágyra finoman. Fölém kerekedett és csókolt megállás nélkül. Keze melegítő gatyám gumi részénél simogatott, miközben másikkal a fejem mellett támaszkodott meg.
Aztán Harry végig puszilta az állvonalam, majd rátalált nyakamra. Egy hangosabb nyögés hagyta el a számat, miközben a hátába böktem körmeimet.
Lejjebb haladt és feltolta a hasamon a pólót egész a nyakamba, így szabaddá váltak előtte melleim, ugyanis nem viseltem melltartót. Végigcsókolta egész testem, majd lecibálta a nadrágomat türelmetlenül. A bugyim körül simogatott, miközben köldökömet halmozta el apró csókokkal. Erősen beleszívott a hasam bőrébe, ami ismét nyögésre késztetett. Zayn az ágy mellett állt és minket bámult tágra nyílt szemekkel, picit tátott szájjal. Nadrágján a dudor már kezdett észrevehetővé válni.
-Bébi. –nyögtem erőtlenül és lehúztam magamhoz. Miközben Harry a hasamat csókolgatta és a belső combomat, Zayn a számat halmozta el puszikkal. Harry a bugyimon keresztül puszilgatott végig mindenhol, mire belenyögtem Zayn szájába. Finoman lehúzta rólam a bugyit, Zayn pedig továbbra is ajkaimat tartotta fogva. Belemarkoltam a takaróba, már teljesen felizgultam. Harry „sétáló mozdulatokkal lépkedett” a térdemtől befelé a belső combomon, miközben felhajolt és megcsókolt. Eközben Zayn a nyakam puszilta. Egy örökkévalóságnak tűnt, és ujjai még mindig nem érték el a kívánt helyüket.
-Harry ne kínozz! –nyögtem elfúló hangon, mire végre rátalált arra a helyre, ahol rettentő örömöket okozott nekem ezzel a cselekedetével.
-Ah… -sikkantottam, mikor ütemesen elkezdte mozgatni a kezét.
Zaynen munkálkodtam, miközben Harry pedig rajtam. Csak vele nem foglalkozott senki, sajnáltam is… szegényke.
-Eh..lég. –nyögtem.
-Mit szeretnél? –fejezte be tevékenységét Harry és mosolyogva kémlelte arcomat.
-Té…téged. –már valósággal remegtem. Nagyon vágytam rá.
-Mondd, hogy mennyire kívánsz! –hajolt a fülemhez és belesuttogott. Kirázott a hideg.
-Nagyon… kívánlak. –suttogtam önkívületi állapotban. Hamar leszórakozta magáról a feleslegesnek bizonyuló ruhadarabjait, majd visszamászott rám és csípőjét erősen az enyémnek nyomta. Lapockám alá nyúlt és óvatosan felemelt. Ölbe kapott és elsétálva velem az asztalhoz lefektetett rá.
-Mehet, gyönyörűm? –nézett mélyen a szemembe, mire én egy aprót bólintottam. Aztán lassan belém vezette magát. Mindkettőnk száját egy nyögés hagyta el. Először lassan tolt, majd egyre felgyorsult. Hangosan nyögtem. Eszméletlen érzés volt, úgy éreztem, minden tolása egyre beljebb megy. Erőtlenül felemeltem a fejem, hogy Zaynre pillanthassak.
-Za…Zayn.
-Kibaszott izgatóak vagytok! –Harry két nyögés közt felnevetett.
-Gyorsabban! –markoltam bele izmos vállaiba, mire ő teljesítette a kérésemet. Hatalmasat nyögtem.
-Nem bírom tovább! –nyöszörgött Zayn a kanapén ülve.
-Gyere ide! –nyújtottam felé a kezem. Meg is tette, amire utasítottam és melleimet kezdte el csókolni.
-Harry csodálatos vagy! –sikítottam és egyszerre értük el az öröm tetőfokát.
Lihegve borult rám, majd mosolyogva felnézett és megcsókolt. Azt hiszem most Zayn jön. Helyet cseréltek, esélyt sem adva nekem arra, hogy kifújjam magam, egyből munkának láttak. Kicsinálnak engem ezek a fiúk…

**

-Ez egy kibaszott jó ötlet volt a részemről! –mondta Zayn fülig érő szájjal, miközben az erkély ajtónak dőlve cigizett és minket nézett, ahogy Harryvel eltakarítjuk a romokat.
-Egyet kell értenem ezzel! –helyeseltem. Még most is remegtek a lábaim. Harry egy szót sem szólt, csak csendben mosolygott.
Zayn elnyomta a cigijét, majd lement a konyhába.
-Nem gondoltam volna, hogy így elengeded majd magad. –bökte oda Harry fülig érő szájjal.
-Hogy érted?
-Hát így! –fordult meg, és akkor vettem észre, hogy szinte sebesre karmoltam a hátát.
-Ne haragudj, ha fáj. –hajtottam le a fejem zavaromban.
-Ugyan! Ez nekem elismerés! –vigyorgott megállás nélkül. –Nem lenne rossz megismételni valamikor. Persze csak ha Zaynnek is megfelel. –harapott alsó ajkába és sejtelmesen a szemeimbe nézett.
-Nem bánnám. –mosolyogtam. Ellépett mellőlem, mire visszahúztam és még egy utolsó csókot nyomtam ajkaira. Belemosolygott.
-Ez volt a levezetés! –nevettem fel, majd összegomboltam magamon az inget –ugyanis mindössze ennyi takarta a fedetlen testemet –és lementem a lépcsőn Zayn után. Ekkor nyílt az ajtó és belépett Liam.
-Öööööhhh… -takarta el a szemeit.
-Bocsi! –szaladtam vissza a szobába és felöltöztem. Harry kiment, utána kb. 2 másodperccel én is.
-Ezt most nem teljesen értem…
-Nem is kell érteni! –ütögette meg a vállát Harry.
Bementem a konyhába és átöleltem Zaynt aki a pult mellett állt és ivott.

5 megjegyzés:

  1. Azta:DDD:P Irigylem ezt a Stephanie-t:$:P
    De Zayn-nek tuti hogy azért egy kicsit furcsa volt hogy a szeme előtt "dugták" a barátnőjét...ű

    VálaszTörlés
  2. Te egyre jobban kezdesz hasonlítani rám(perverzségileg),talán túl is szárnyalsz...:DStephanienak egyre sokszinűbb az egyénisége.Azt tudom,hogy Zaynt szereti,de mégse volt neki furcsa Zayn előtt szexelni Harryvel...:$Hamar következőt!!:3 <3

    VálaszTörlés
  3. Te jó isten:D Hát ez eszméletlen lett:) Zayn ingyen pornót nézett..:P Utána már ő is neki ált "dolgozni" komolyan mondom, hogy eddig ez a kedvenc részem:$
    Remélem még hogy majd össze jönnek így hármasba:D De simán Zayn Stephanie dolgot is csípem:P XD
    siess a folytatással:D

    VálaszTörlés
  4. Ejhaaaa ;D neked aztán perverz fantáziád van ... nem túloztál azzal a +18-al ;D imádtam kurva jó rész lett .... hamar kövit és én olvasnék még ilyet ;DD

    VálaszTörlés
  5. örülök hogy tetszett és számíthattok majd még hasonló perverz részekre, mert beindul a társas életük:$ köszi, h megdobtatok komikkal, issten tartsa meg ezt a jó szokásotokat xd :)!

    VálaszTörlés